Donatie

InleidingWim was MS Excel MVP voor de jaren 2011, 2012, 2013 en 2014.

Bijna 40.000 posts op Excel forums, deze website met veel Excel materiaal… dat doe ik allemaal voor vaste lezers en toevallige passanten. Maar dit werk in de vrije tijd kost veel tijd en moeite. Wie daarom al eens door mij geholpen werd en dit werk wil waarderen, kan een donatie doen. Natuurlijk geen verplichting, en alle steun wordt in dank aangenomen. Elke bijdrage wordt geïnvesteerd in deze site en meer Excel materiaal en kennis.

Mijn kennis en zo goed als al mijn vrije tijd stel ik gratis ter beschikking. Maar daarnaast zijn er ook nog heel wat financiële kosten. O.a. deze domeinnaam, webruimte en VBA-materiaal zoals boeken kosten wel wat geld, dus elk duwtje in de rug komt goed van pas. Ik ijver er ook voor om GEEN reclame en banners op mijn site te moeten zetten.

Een handje helpen

Wil je mij graag steunen in mijn werk? Een donatie is erg gemakkelijk via een bankoverschrijving. Hier zijn mijn financiële gegevens (ook voor overschrijvingen vanuit het buitenland):

Overschrijving

  • IBAN-nummer: BE14 7506 5835 0983 (AXA Bank)
  • Postcode en woonplaats: 2800 Mechelen, België

Met deze gegevens zijn er normaal gezien geen extra kosten verbonden aan een internationale overschrijving.

Paypal

Een donatie via het veilige systeem van PayPal kan eveneens:

Bedankt !

Donaties stellen mij in staat om Excel gebruikers nog beter te helpen. Ze zorgen ervoor dat deze site in de lucht blijft en regelmatig nieuw materiaal heeft. Vermeld ook een manier waarop ik je persoonlijk kan bedanken. Bedankt!

Over Wim

Wim Gielis is Business Intelligence consultant en Excel expert

Andere links